Kineziológia tanfolyam

(  SZÁLLÁSDÍJ NÉLKÜL )

Bővebb információ: gazsoistvan.hu

TANFOLYAMI IDŐPONTOK!

2022.06.03-06-ig   One Brain VII.    Viszonyok veszélyben! ( KÖRÖSTARCSA )

2022.05.06.08-12-ig   One Brain I_II.  Kineziológia alaptanfolyam kezdőknek ( KÖRÖSTARCSA )

2022.09.07-11-ig   One Brain I-II.   Kineziológia alaptanfolyam kezdőknek ( KÖRÖSTARCSA )

2022.09.15-18-ig  One Brain VI.     Szerkezeti idegtan ( SZEGED )

A tanfolyamokon való részvételhez előképzettség nem szükséges!

A tanfolyamok következő szintjeinek (  Pl.  One Brain III-as ) időpontjait, az alaptanfolyam elvégzése után egyeztetjük!

LEHETŐSÉG!

Kellemes környezetben lehetőség nyílik számodra elsajátítani a One Brain Kineziológia technikáját. Vendégházunkban mindezt megteheted, használva a ház szabadidős szolgáltatásait is. Költséged csak a tanfolyam díja, ami országos szinten egységes. Az ország bármely részéről várom jelentkezéseteket, Tölts el pár napot nyugalomban, összekötve a kellemeset a hasznossal. Egyestől-hetesig bármelyik tanfolyam megtartását vállalom előzetes egyeztetéssel, a tanfolyami időpontokon kívül is. Megfelelő létszám esetén (minimum 4 fő)
A One Brain egyszerűnek tűnő, mégis mélyreható módszere segítségével felszabadulhatunk a múlt fájdalmainak, nyomasztó hatása alól. Testben-lélekben feloldódva segíthetünk másoknak is regenerálódni fizikailag, érzelmileg és a tudat szintjén. Sajátítsd el a módszert és segíts magadon, majd másokon.
A tanfolyamok témái:
1. Szakma eszközei /Tools of the Trade/
A résztvevők megtanulják a kineziológia alapját, az izomtesztelést, valamint megismerkednek a rendszer gerincét alkotó érzelmi barométerrel, és a stressz oldására szolgáló technikákkal.
2. Alap „ Egy agy” /Basic One Brain/
Ez a program a hangsúlyt a tanulási problémákra, a dyslexia különböző formáira és azok korrekciójára helyezi. Továbbfejleszti a z izomtesztelés és a stresszoldás technikáit, összehangolva a két agyféltekét- Innen a neve „ONE BRAIN” azaz Egy Agy
3. Testkód /Under the Code/
Ezután a tanfolyam után mindenki másként tekint majd az emberekre, és saját magára is. Előtérben testi jellegzetességeink, illetve a bennünk kódolt kommunikációs és kapcsolati problémák, és azok korrekciói állnak.
4. Haladó „Egy Agy” /Advanced One Brain/
A tanfolyamon a dyslexiát kiváltó okok állnak a középpontban. Az itt tanult technikák segítségével mind az érzelmi, mind a fizikai energia gátakat felismerhetjük és megszüntehetjük.
5. Szavaknál is hangosabban /Lauder then Words/
A „Testkód”-ban tanultak elmélyítése a célja ennek a programnak. Az összes szerkezeti jelleg terítékre kerül, melyek a „Szavaknál is hangosabban” árulkodnak ügyfeleink, ismerőseink és szeretteink jelleméről.
6. Szerkezeti idegtan /Structural Neurology/
Ez a program összefoglalja és kiegészíti az eddig tanultakat. A szervezet ideg- és energiarendszere, fájdalomcsillapítás valamint a fájdalom viselkedések oldása áll előtérben.
7. Viszonyok veszélyben /Relationship in Jeopardy/
Új technikák már nem, de új felismerések még várnak ránk ezen a tanfolyamon. Minden eddigi technika használatával a másokhoz és magunkhoz fűződő kapcsolatainkat tönkretevő érzelmi blokkokat oldjuk. Célunk az általunk vágyott világ megteremtése.

KÉRJEN AJÁNLATOT ITT!