Körösökgyöngye Vendégház

Vendégház a Körösnél

A vendégház közvetlenül Kettős-Körös mellett található, 4 szoba, 3 fürdő és 20 fős étkező áll a vendégek rendelkezésére külső terasszal. A Körösök Gyöngyét 2021-ben nyitottuk meg,, így a legtisztább környezettel és modern felszereltséggel találkozhat nálunk.”

Szobáink alkalmasak gyermekes családoknak, baráti társaságoknak, csapatoknak (kézilabda stb.), céges összejövetelekhez, csapatépítésekhez, vagy rendezvényekhez egyaránt.  Maximum befogadó képesség 16 fő!  Három különálló zuhanyzó! Az ebédlő részben TV , WIFI- HIFI !  A ház közvetlenül a Körös partján áll, a kishajó kikötő mindössze 200 méterre van tőlünk. Szállásunkon csendes környezetben élvezheti a vidék nyugalmát, ugyanakkor zavartalanul töltheti szabadidejét családja, barátai társaságában. A ház konyhája és udvara alkalmas a sütés-főzésre, árnyékos teraszunkon kipihenheti magát.


Áraink: 5000 Ft/fő/éjszaka

KÉRJEN AJÁNLATOT ITT!


Szolgáltatásaink között megtalálja a hajó-és csónakbérlést illetve a túravezetést is. Keressen elérhetőséginken szolgáltatásaink részleteivel kapcsolatban!

KÉRJEN AJÁNLATOT ITT!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük