Vendégház a Körösnél

A vendégház közvetlenül Kettős-Körös mellett található, 4 szoba, 3 fürdő és 20 fős étkező áll a vendégek rendelkezésére külső terasszal. A Körösök Gyöngyét 2021-ben nyitottuk meg,, így a legtisztább környezettel és modern felszereltséggel találkozhat nálunk.”

Szobáink alkalmasak gyermekes családoknak, baráti társaságoknak, csapatoknak (kézilabda stb.), céges összejövetelekhez, csapatépítésekhez, vagy rendezvényekhez egyaránt.  Maximum befogadó képesség 16 fő.  Három különálló zuhanyzó. Az ebédlő részben TV , WIFI- HIFI.  A ház közvetlenül a Körös partján áll, a kishajó kikötő mindössze 150 méterre van tőlünk. Szállásunkon csendes környezetben élvezheti a vidék nyugalmát, ugyanakkor zavartalanul töltheti szabadidejét családja, barátai társaságában. A ház konyhája és udvara alkalmas a sütés-főzésre, árnyékos teraszunkon kipihenheti magát.


A videó használatáért köszönet Kiss Kolosnak!

Áraink: 7000 Ft/fő/éjszaka

A szállás foglalási időpontjától számított 10 napon belüli lemondása esetén, a szállásdíj előleget nem áll módunkban visszatéríteni!

KÉRJEN AJÁNLATOT ITT!


Szolgáltatásaink között megtalálja a hajó-és csónakbérlést illetve a túravezetést is. Keressen elérhetőséginken szolgáltatásaink részleteivel kapcsolatban!

KÉRJEN AJÁNLATOT ITT!

Hozzászólások

  1. Három éjszakát töltöttünk el itt. Minden szuper. Kényelmes ágyak képek tökéletesen mutatják szobákat 🙂
    Kedves tulajdonosok 🙂
    Köszönjük hogy náluk lehettem 🙂
    Saci

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.