Körösökgyöngye Vendégház

Hajóbérlés a Körösön

A hajóbérlés a Körösön ( kabinos kishajó, csónak, kenuk), mind a kikapcsolódni vágyóknak, mind a változatosságot keresőknek jó szórakozási lehetőség. Ha szeretnél a Körösök vizein horgászni csónakjainkból most megteheted!


Az egy kabinos hajó 5 LE-s Honda motorral szerelt. Száguldozásra kevésbé, de több napos pecára kiválóan alkalmas (2 fő részére!). Az  5 méteres  csónak Omegaplast Dolphin test, 8 LE Yamaha motorral  (sebessége  kb. 20 km/óra) áll a horgászok rendelkezésre. Mindkettő jogosítvány nélkül vezethető, bár egy kis hajóvezetési tapasztat nem árt, de ha nincs orvosoljuk. 🙂   A csónakok együtt és külön-külön is bérelhetőek. Együttes bérlés esetén alvás  a hajóban, a csónakból pedig akár az éjszakai pergetés vagy mártogatás is színesebbé teheti a szórakozást! A kabinos hajó felszereltsége -a kötelező tartozékokon kívül-  12 V-os USB csatlakozó, igény szerint Wifi,  külső-belső világítás, napelem, 6 db bottartó, eső esetére ponyva, fenék szivattyú, kaja melegítési lehetőség, + 2 fő részére evőeszköz készlet.

 Négy személyes kenuk bérlése is lehetséges előzetes egyeztetéssel!

A Kettős-Körös 5 m-re, a Hármas- és a Sebes Körös 7 km-es távolságon belül elérhető.


Áraink:

Lakóhajó: 8000 Ft/nap + üzemanyag 

Csónak: 6000 Ft/nap + üzemanyag vagy 2500 Ft/óra + üzemanyag

Túravezetés: 1500 Ft/óra

KÉRJEN AJÁNLATOT ITT!


Amennyiben  több napot szeretnél itt eltölteni, látogass el a Körösök Gyöngye Vendégház oldalára és tekintd meg galériánkat!

KÉRJEN AJÁNLATOT ITT!

Hozzászólások

  1. Nagyon jól éreztük magunkat, István segítőkész, korrekt. Egy napos hajós horgászaton voltunk, élveztük és nagyon jó a kapás a Körösön.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük