Körös vízitúra: kenutúra és hajóberlés a Körösön

Kenutúra családoknak, baráti társaságoknak, cégeknek(csapatépítés stb.)

2 napos kenutúra program ajánlat. ( Maximum 20 fő) 

Hosszú hétvége ajánlat: Érkezés a vendégházba péntek 14 órától, távozás vasárnap délután. Így két napi evezés is belefér.

Menetrend:

(Péntek)  Érkezés, regisztráció. Szabad program.

(Szombat)  Reggel indulás a Békési kikötőből, érkezés a Köröstarcsai kikötőbe (19 km). Esti programként a helyi kikötőben zene, buli, fanta 🙂

(Vasárnap)  Indulás a Köröstarcsai kikötőből , cél a Kettős-Körös és Sebes-Körös összefolyása, majd vissza a Köröstarcsai kikötőbe ( 14 km).

Ára:   20000 Ft/fő/hétvége, ami tartalmazza a 2 napi szállás díjat, a kenuk bérleti díját tartozékokkal (mentőmellények, vízmentes tároló ). Az étkezés önellátó ( Vegyes tál, hamburger stb. a helyi étteremből rendelhető “Sparrow Café” ).  Bográcsozás, szalonna sütési lehetőség vendégházunkban biztosított. Tűzifa sütés-főzéshez a szálláshelyen rendelkezésre áll. ( Vasárnapi itt alvás  esetén,  plusz 7000 Ft/fő/éj). Így a második napi evezés után is, a pihenés biztosított.

A sofőrök és a kenuk szállítási díját az ár tartalmazza.

1 napos kenutúra program ajánlat. ( Maximum 20 fő)

Program:  (Szombat) Reggel 9 óra, indulás a Békési kikötőből, érkezés a Köröstarcsai kikötőbe (19 km).

Ára:   10000 Ft/fő/hétvége, ami tartalmazza a 1 napi szállás díjat vendégházunkban, a kenuk bérleti díját tartozékokkal (mentőmellények, vízmentes tároló ). Az étkezés önellátó ( Vegyes tál, hamburger stb. a helyi étteremből rendelhető “Sparrow Café” ).  Bográcsozás, szalonna sütési lehetőség vendégházunkban biztosított. Tűzifa sütés-főzéshez a szálláshelyen rendelkezésre áll.

A sofőrök és a kenuk szállítási díját az ár tartalmazza.

Természetesen  1-2 napos ajánlatok a hétköznapokra is érvényesek.

 Igény szerint hosszabb kenutúrák is kivitelezhetők, melynek feltételei további megbeszélés, egyeztetés tárgyát képezik.

Egyedi bérlés esetén:

Bérleti és egyéb díjak:

Kenu 4 személyes: 5000 Ft/nap/kenu

Mentőmellény: 500 Ft/nap/darab

Tároló vízmentes: 1000 Ft/nap/darab

Sofőr szállítás: 250 Ft/km

A túrázáshoz motorcsónakos kíséret, túravezetés kérhető.

Díja: 8000 Ft/nap + üzemanyag

A hajóbérlés a Körösön ( kabinos kishajó, csónak ): Mind a kikapcsolódni vágyóknak, mind a változatosságot keresőknek jó szórakozási lehetőség. Ha szeretnél a Körösök vizein horgászni csónakjainkból most megteheted.


Az egy kabinos hajó 5 LE-s Yamaha motorral szerelt. Száguldozásra kevésbé, de több napos pecára kiválóan alkalmas (2 fő részére!). Az  5 méteres  csónak Omegaplast Dolphin test, 8 LE Yamaha motorral  (sebessége  kb. 20 km/óra) áll a horgászok rendelkezésre. Mindkettő jogosítvány nélkül vezethető, bár egy kis hajóvezetési tapasztat nem árt, de ha nincs orvosoljuk. 🙂   A csónakok együtt és külön-külön is bérelhetőek. Együttes bérlés esetén alvás  a hajóban, a csónakból pedig akár az éjszakai pergetés vagy mártogatás is színesebbé teheti a szórakozást! A kabinos hajó felszereltsége -a kötelező tartozékokon kívül-  12 V-os USB csatlakozó, igény szerint Wifi,  külső-belső világítás, napelem, 6 db bottartó, eső esetére ponyva, fenék szivattyú, kaja melegítési lehetőség, + 2 fő részére evőeszköz készlet.

A Kettős-Körös 5 m-re, a Hármas- és a Sebes Körös 7 km-es távolságon belül elérhető.


Bérleti díjak:

Kabinos hajó: 12000 Ft/nap + üzemanyag 

Csónak: 10000 Ft/nap + üzemanyag vagy 4000 Ft/óra + üzemanyag

Túravezetés: 2000 Ft/óra vagy 8000 FT/nap

KÉRJEN AJÁNLATOT ITT!


Amennyiben  több napot szeretnél itt eltölteni, látogass el a Körösök Gyöngye Vendégház oldalára és tekintd meg galériánkat!

KÉRJEN AJÁNLATOT ITT!

3 thoughts on “Körös vízitúra: kenutúra és hajóberlés a Körösön

  1. Nagyon jól éreztük magunkat, István segítőkész, korrekt. Egy napos hajós horgászaton voltunk, élveztük és nagyon jó a kapás a Körösön.

  2. Idilli környezet, barátságos, segítőkész, profi vendéglátók, korrekt szállás. Felejthetetlen élményekben volt részünk, köszönjük. Biztosan visszatérünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.